Skaga & Oscar Jacobson

Svensk tradition och design samt gediget kunnande

Kom in och se Skagakollektionen som är framtagen för män och kvinnor som vill skapa sig en aning mer attityd och vill förstärka sin personlighet lite extra.

Scandinavian Eyewear har rötterna i Jönköping och har producerat glasögon sedan 1948, med andra en imponerade lång närvaro i branschen. Inget annat svenskt glasögonmärke kommer i närheten av Skagas närmare 70 års historia.

Scandinavian Eyewears vision är att få världen att se och synas genom svensk design. De arbetar ständigt i designprocesserna med det Skagakollektionen står för och vad svensk glasögondesign vill förmedla, både i uttryck såväl som kvalitet.

Oscar Jacobson

Oscar Jacobson är i grunden ett anrikt svenskt konfektionsvarumärke som sedan 1903 har utvecklat stilfulla plagg för män som värdesätter hög modegrad och bästa kvalitet.

Inför 2010 gjordes en kraftfull satsning på ett nytt koncept i syfte att tillföra varumärket vitalitet och slagstyrka. I denna satsning ingick också beslutet att utveckla glasögon för varumärket.

Detta varumärke bygger på stil, personlighet och ett stolt arv. Dessa värden ligger självklart också som grund för design av glasögonbågarna. "Resultatet är en spännande kollektion för män som vågar ha sin egen stil - oberoende av ålder" säger Eva-Lena Bäckström, designern bakom glasögonkollektionen.

Nyckelord för oss!