Vi på Optiker Tillgren är stolta över att kunna erbjuda flera starka varumärken när du söker bågar. Kom gärna in så berättar vi mer och framförallt visar dig det senaste som vi har handplockat från dels mässor dels besök av våra leverantörer.

På följande sidor kan du läsa lite om några av de bågar vi erbjuder. Det är vår förhoppning att du gillar vårt grepp à storytelling, där du genom text och bilder/filmer kan bilda dig en uppfattning om några av de varumärken som vi gärna pushar för.

- Taberg Eyewear är ett nytt svenskt glasögonvarumärke där alla delar av deras verksamhet präglas av ett ständigt pågående hållbarhetsarbete som t.ex innebär att de endast använder ekoacetat.

- Frank Custom beskrivs bäst genom sin slogan "Comfort classic spectacles made by experience".

- Ørgreen är kända för sin uppfinningsrika inställning till design och färgkombinationer.

- Alain Mikli är numera rankad som en av de viktigaste personerna inom glasögondesign.

- I Philippe Starck finner du en person som älskar människokroppen och försöker utgå ifrån denna när han designar någonting. Hans unika glasögonbågar är just precis unika.

- Efwa Attling är en ikon, som förenar skönhet med tanke.

- Marius Morel 1880 redefines the concept of modern retro chic.

- Med Skaga och Oscar Jacobson erbjuder vi dig bågar sprungna ur svensk tradition och design mixat med gediget kunnande.

- Ray-Ban samt Silhouette är varumärken som talar för sig själva. Ray-Ban är det varumärke bland bågar som säljs mest i världen sedan många år. Silhouette ställer de allra högsta kraven på design, teknologi och material ihop med perfekt hantverk in i minsta detalj.

Nyfiken? Välkommen in till oss!