Steglöst skarp syn med våra progressiva glas

Varje  progressivt glas som vi gör är ett litet mästerverk. Det möjliggör "flytande", alltså ett steglöst skarpt seende på nära, medellångt och långt håll samt kompromisslös synkomfort vid åldersrelaterad översynthet.

Ett progressivt glas från vår glasleverantör Rodenstock korrigerar när-, lång- och ålderssynthet samtidigt och ger användaren skarp syn även på alla medelavstånd. Glasen bearbetas så att de inte har några synliga kanter i glaset. Just detta har två avgörande fördelar; dels är bär- och synkomforten betydligt högre och dels ger glasögonen fri sikt till ögonen.

Gällande progressiva glas är det viktigt med en noggrann anpassning till glasögonanvändaren och de individuella synbehov som han eller hon har. Vår nya Eye Lens Technology (som förkortas EyeLT®) sätter här nya standarder för bästa kompatibilitet, utmärkt synkomfort och synskärpa. Det innebär att du kan utnyttja din synpotential till 100 % vilket är särskilt påtagligt i skymningen, men även omgivningen verkar helt enkelt skarpare och mer kontrastrik.

Nyckelord för oss!