Taberg Eyewear är ett nytt svenskt glasögonvarumärke. Formgivningen kombinerar inspiration från naturens okonstlade råhet med rena linjer och vackra färger i ledordet ”råsnyggt”. Alla delar av Taberg Eyewears verksamhet präglas av ett ständigt pågående hållbarhetsarbete som exempelvis innebär att de endast använder ekoacetat.

En del i deras drivkraft är viljan att ge glasögonbärare möjlighet att välja bättre bågar, både designmässigt och ur ett hållbarhetsperspektiv. Deras strategi inkluderar ett helhetsperspektiv på hållbarhetsfrågorna. Detta innebär att de inte bara fokuserar på miljöfrågorna utan även på de sociala och ekonomiska frågorna genom hela produktlivscykeln. Det är argument och en inställnnig som vi på Optiker Tillgren tycker väldigt bra om. 

Vi är även mycket positiva till Taberg Eyewears målsättning att formge stilsäkra och hållbara glasögonklassiker som inte är bundna till säsong. Tanken är att varje båge ska användas och älskas länge. En förutsättning för det är bl.a att de är nyfikna och ständigt söker efter nytt innovativt hantverk, förbättrade material och förfinade detaljer. Färgpaletten rymmer dova nyanser och klassiska accenter.

Välkomna in till oss på Optiker Tillgren så visar vi mer samtidigt som du personligen får se dessa finfina bågar!